Handbol
Esports 02/02/2012

L'entrenador del Barça Intersport, Xavier Pascual, rep l'alta mèdica

El tècnic blaugrana, que va ser intervingut el passat 28 de desembre, continuarà el procés de recuperació al seu domicili

Luana Valls
2 min
L'entrenador del FC Barcelona Intersport, Xavier Pascual

BarcelonaEl tècnic del FC Barcelona Intersport, Xavier Pascual, ha rebut aquest dijous l'alta mèdica. Pascual va ser intervingut quirúrgicament el passat 28 de desembre per una valvulopatia aòrtica per l'equip de Cirurgia Cardíaca de l'Hospital Clínic de Barcelona. Fins a la seva incorporació, de nou, al capdavant de l'equip el tècnic blaugrana seguirà la recuperació al seu domicili.

Finalitzat l'Europeu d'handbol, l'Intersport ha recuperat tots els internacionals hi ha fet la primera sessió d'entrenaments al pavelló de la ciutat esportiva Joan Gamper. L'equip s'ha de preparar pel pròxim partit contra el NaturHouse la Roja que es jugarà el pròxim diumenge a les 20:15. L'entrenador de l'equip, Toni Rubiella, mentre duri la recuperació de Xavier Pascual, s'ha mostrat satisfet "de com s'ha entrenat l'equip".

Xavier Pascual ha volgut agrair, a través d'una carta enviada al club, totes les mostres de suport que ha rebut durant aquests dies que ha estat hospitalitzat. L'agraïment ha estat general, a familiars, amics, companys de professió... però el tècnic ha volgut posat especial èmfasi en donar les gràcies als metges que l'han atès.

"A punt de reintegrar-me a la vida normal, després d'aquesta llarga convalescència al Clínic de Barcelona, voldria adreçar-me a tots als que de manera solidària i generosa s'han interessat pel meu estat de salut, per donar-vos les gràcies pel suport que en tot moment he rebut i que m'ha donat tota la força anímica possible per restablir-me d'aquest tràngol.

Avui, que em sento de nou feliç i pletòric d'il·lusió davant el futur, voldria fer públic el meu agraïment, el de la meva dona Anna i de tota la meva família, a tots els meus amics, companys, esportistes d'altres seccions, aficionats i socis en general que s'han interessat pel meu estat de salut.

Vull agrair de manera especial als metges i auxiliars, tant del Clínic com del Club que s'han desviscut en tot moment per retornar-me, amb el mateix entusiasme, a la vida diària.

Així mateix vull agrair al president i a la Junta Directiva del FC Barcelona tot el suport i ànims que en tot moment he trobat en ells. També un agraïment especial als mitjans de comunicació que han sabut respectar la meva intimitat i la de la meva família.

Gràcies sincerament a tots per les mostres d'afecte i suport que he rebut, sense les quals seria impossible afrontar el present i el futur amb la mateixa energia i il·lusió de sempre".

Visca el Barça!

Xavier Pascual

stats