COPA ASOBAL
Esports 18/12/2010

El Barça Borges s'imposa a l'Ademar de Lleó (26-29) en la primera semifinal de la Copa Asobal

L'equip de Xavi Pascual ha remontat un partit que a la mitja part perdia per 15-12. L'encert de Juanín i Igropulo i la gran actuació de Saric, claus de la victòria

VigoEl Barça Borges és el primer finalista de la XXI edició de la Copa Asobal després d'imposar-se a l'Ademar de Lleó per 26-29. L'equip de Xavi Pascual ha començat dominant el joc, molt seriós en defensa, i de seguida ha agafat avantatge en el marcador, de la mà dels gols de Juanín García i Nagy.

Al Lleó li ha costat entrar en el partit, però ho ha aconseguit intensificant la defensa i gràcies a la gran actuació de Venio Losert, ex porter blaugrana i un dels millors dels lleonesos aquesta tarda. Esperonats per a l'encert del croat, els de Jordi Ribera han marxat al descans per davant en el marcador (15-12).

A la represa, però, el Barça Borges ha tornat a sortir molt fort a la pista i ha donat un cop d'autoritat amb un parcial de 0-3. Rutenka, inèdit fins llavors, ha sabut trobar els espais en la defensa de l'Ademar i ha sumat tots els seus gols (7) en la segona meitat. L'encert anotador d'Igropulo (7 gols) i l'excel·lent actuació de Daniel Saric sota els pals han estat decisius per a segellar la victòria blaugrana.

Ara el Barça Borges espera rival per a la final de demà, que sortirà de l'enfrontament entre el Ciudad Real i el Valladolid. Serà la dotzena final que disputaran els blaugranes, que ja compten amb sis títols d'aquesta competició.

26 Ademar de Lleó - 29 Barça Borges

ADEMAR DE LLEÓ (15+11): Losert; Cutura (2), Vega (4), Montoro (1), Oritgosa (4), Andreu (2), Martins (2) -set inicial- Buntic (4), Carou, Chernov, Castresana (3), Aguirrezabalaga (2), Krivochlykov.

BARÇA BORGES (12+17): Sjöstrand; Noddesbo (1), Juanín García (6), Sorhaindo, Nagy (3), Jernemyr, Rocas (1) -set inicial- Sarmiento (4), Saric, Ugalde, Romero, Rutenka (7), Oneto, Igropulo (7).

PARCIALS: 2-4, 4-6, 6-8, 9-10, 11-11,12-15 -descans- 16-15, 16-18, 18-21, 19-22, 23-26, 26-29.

ÀRBITRES: Oscar Raluy López i Angel Sabroso Ramírez.