HANDBOL
Esports 10/10/2012

El Fraikin Granollers entra en concurs de creditors

El club ha pogut tornar a finançar el deute amb proveïdors i entitats bancàries, però no ha pogut arribar a cap acord amb els jugadors, als que els deuen diners

Efe
1 min
El president del Fraikin Granollers, Josep Pujadas, durant la roda de premsa / ARA

GranollersEl Fraikin Granoillers ha anunciat aquest dimecres en roda de premsa que ha decidit presentar la sol·licitud del concurs de creditors després d'esgotar el període de quatre mesos de preconcurs.

Des del 7 de juny i fins al 7 d'octubre, els dirigents del club han esgotat totes les possibilitats per evitar entrar en el concurs, buscant uns mínims necessaris de preacord amb els creditors per tornar a finançar el deute.

Això no ha estat suficient i, esgotat aquest període, no hi havia més opció que entrar en concurs, tal i com ha afirmat l'advocat de club, Camil Raich. Durant aquest període, on menys s'ha avançat és en el deute que fa referència als diners que els deuen als jugadors, tot i que sí que han pogut tornar a fiançar el deute amb la seguretat social, amb un 50% de les entitats bancàries i fins a un 70% amb els proveïdors.

Tot aquest procés de sanejament econòmic del club s'ha produït arran de l'arribada de la nova junta directiva, amb Josep Pujadas al capdavant. Durant la roda de premsa, Pujadas ha insistit que el club té viabilitat econòmica i ha afegit: "Hem demostrat que som capaços de tancar l'exercici amb números positius, necessitàvem comprovar aquesta viabilitat que ara sabem que té el club tant econòmicament com esportivament i, per a nosaltres, aquesta és la millor mostra que ens fa pensar que podem sortir endavant"

stats