HANDBOL
Esports 26/11/2011

El Barça supera el Sarajevo en un partit plàcid (37-19) i el Granollers venç a Àustria (26-27)

Els de Xavi Pascual segueixen invictes en aquesta competició, amb sis triomfs en sis partits, i segueixen liderant el grup A. D'altra banda el Fraikin Granollers ha guanyat a la pista del Bregenz per 26-27

Aguirrezabalaga intenta el llançament davant de Pazin

BarcelonaTriomf fàcil per al Barça Intersport al Palau Blaugrana contra el Bosna Sarajevo per 37-19. Els catalans han dominat des de l'inici un matx que al descans ja dominaven per deu gols, 20-10.

El partit ha servit per veure el debut en Lliga de Campions de Rodrigo Corrales, porter del Barça B, que ha entrat a la convocatòria substituint Johan Sjöstrand, que ha descansat.

Amb aquesta victòria el Barça Intersport suma la sisena victòria de la temporada en Lliga de Campions, mentre que el Bosna Sarajevo segueix sense saber què és guanyar aquesta temporada.

El Fraikin pateix però guanya

En partit de l'EHF, la segona competició continental, el Fraikin BM Granollers ha guanyat a la pista de l'A1 Bregenz d'Àustria per la mínima, 26-27, en un matx molt igualat. El proper partit dels vallesans serà contra el Barça en partit de Lliga Asobal.