Handbol
Esports 28/03/2011

El porter blaugrana Daniel Saric estarà cinc setmanes de baixa per lesió

El porter internacional bosnià del Barça Borges estarà de baixa almenys cinc setmanes a causa d'una lesió al lligament col·lateral intern del genoll dret

Efe
1 min

BarcelonaEl porter internacional bosnià del Barça Borges, Daniel Saric, estarà de baixa almenys cinc setmanes a causa d'una lesió al lligament col·lateral intern del genoll dret, que es va produir en el partit d'ahir de lliga de Campions contra al Veszprém hongarès al Palau Blaugrana.

Saric es va lesionar en una acció fortuïta en el minut 13 de partit en rebutjar un llançament en contraatac de l'extrem dret hongarès Tamas Ivancsik, que va caure sobre la seva cama dreta.

El porter blaugrana va voler continuar i va detenir el penal assenyalat en l'acció, que va llançar el serbi Marko Vujin. A continuació, va demanar el canvi coixejant visiblement, encara que va seguir a la banqueta fins al final del partit.

La lesió li impedirà disputar com a mínim cinc partits de la Lliga Asobal, la Copa del Rei, que es disputarà a Vigo del 7 al 10 d'abril que ve, i el partit de tornada de vuitens de final de Lliga de Campions, dissabte que ve a Veszprém.

En el cas que el Barcelona es classifiqui per a quarts a Europa, seria baixa en els dos partits, fixats per al 27 d'abril i 1 de maig que ve.

La nota positiva és que podria estar a punt en cas que l'equip blaugrana es classifiqui per a la Final a quatre de la Lliga de Campions, que es disputarà en Colònia (Alemanya) el 28 i 29 de maig.

El seu relleu a la porteria serà l'altre meta del primer equip, el suec Johan Sjostrand, i el jove porter del filial, el toledà Gonzalo Pérez de Vargas, serà ara el segon porter.

stats