Asobal
Esports 09/09/2011

La Lliga Asobal es posa en marxa amb la participació del Barça Intersport i el Fraikin Granollers

El conjunt de Xavi Pascual és un dels grans favorits al títol, mentre que l'equip de Manolo Cadenas aspira a mantenir el bon nivell de la temporada passada

àlex Gozalbo
1 min
Fraikin Granollers 2011-12.

BarcelonaLa Lliga Asobal es posa en marxa aquest cap de setmana amb la participació de dos equips catalans; el Barça Intersport i el Fraikin Granollers. El conjunt de Xavi Pascual és, juntament amb l'Atlètic de Madrid, el Cuatro Rayas Valladolid i el Reale Ademar de Lleó, un dels grans favorits al títol, mentre que l'equip de Manolo Cadenas aspira a mantenir el bon nivell de la temporada passada.

El Barça Intersport, que diumenge va perdre la Supercopa d'Espanya contra el nou Atlètic de Madrid, inicia aquest dissabte la defensa del títol rebent al Palau Blaugrana (18.30 hores) el Naturhouse La Rioja. L'equip de Xavi Pascual, que té la baixa d'Iker Romero, s'ha reforçat aquest estiu amb dos jugadors formats al planter blaugrana; els laterals Viran Morros i Mikel Aguirrezabalaga.

El Fraikin Granollers, per la seva banda, també comença la temporada a casa, on aquest dissabte (18.30 hores) rebrà l'Helvetia Anaitasuna. Després dels problemes econòmics de la temporada passada, el conjunt de Manolo Cadenas ha incorporat quatre jugadors: el porter Gonzalo Pérez de Vargas, el central Eloy Félez, l'extrem Juan Antonio Vázquez 'Chispi' i el lateral Tomas Reznicek.

stats