Handbol
Esports 15/10/2011

El Barça Intersport busca la tercera victòria consecutiva a la Lliga de Campions

L'equip de Xavi Pascual juga aquest dissabte (16.15 hores, Esport 3) al Palau Blaugrana contra l'IK Savehof, campió de Suècia i cuer del grup

Efe
1 min
Daniel Saric.

BarcelonaEl Barça Intersport buscarà aquest dissabte (16.15 hores, Esport 3) al Palau Blaugrana la seva tercera victòria al Grup A de la Lliga de Campions contra l'IK Savehof, campió de Suècia i cuer del grup, en un xoc en el qual els barcelonistes surten com a clars favorits.

L'equip de Xavi Pascual segueix invicte a la Lliga de Campions i a l'Asobal, ara compartint liderat només amb el seu gran rival d'aquesta temporada, l'Atlètic de Madrid, i està mostrant un gran nivell de joc.

Destaca especialment la seva solidesa defensiva, on les combinacions en el trio central de la defensa amb Noddesbo (Viran Morros)-Nagy-Jernemyr (Sorhaindo) estan donant un gran resultat i han convertit l'equip en el més efectiu al contraatac i en la millor defensa de la lliga.

Pascual vol que aquest model de joc es traslladi també a la Lliga de Campions, on ja ha guanyat els dos primers partits d'aquesta fase.

stats