Asobal
Esports 22/09/2011

El Fraikin Granollers vol aconseguir la primera victòria de la temporada a la seva pista

Manolo Cadenas espera recuperar Raúl Campos i Aidenas Malasinskas, que no s'ha pogut entrenar en tota la setmana per molèsties físiques, mentre que els joves Ferran Solé i Pol Capdevila continuen de baixa

Efe
1 min
Jugadors del Fraikin Granollers, durant el primer partit de Lliga.

GranollersEl Fraikin Granollers, que no va poder aconseguir la victòria a la seva pista en la primera jornada de lliga contra l'Anaitasuna, té aquest divendres (20.45 hores) l'oportunitat de vèncer davant els seus aficionats, ja que rep la visita del Quabit Guadalajara, equip que no sap el que és guanyar en aquesta campanya.

Els vallesans, que sí van vèncer la passada jornada a la pista del Port de Sagunt, afronten el compromís de demà amb una gran moral i conscients que han de polir el seu joc d'atac i buscar més cohesió sobre la pista.

Si els catalans buscaran la seva primera victòria a casa, el rival intentarà trencar la línia històrica que fa que mai hagin aconseguit vèncer el Granollers a la Lliga Asobal. Encara està molt pròxim l'escandalós 39-22 que els vallesans van aconseguir la temporada passada.

El tècnic del Fraikin, Manolo Cadenas, confia en què els seus homes puguin encarrilar el partit des dels primers minuts per buscar el control de l'embat i neutralitzar els jugadors de Fernando Bolea.

Cadenas espera recuperar per al partit d'aquest divendres Raúl Campos i Aidenas Malasinskas, que no no s'ha pogut entrenar en tota la setmana per molèsties físiques, mentre que els joves Ferran Solé i Pol Capdevila, continuen de baixa.

stats