Handbol
Esports 13/01/2011

El Mundial de Suècia aixeca el vol amb tots els reclams possibles

El campionat comença avui amb França i Croàcia com a grans favorits. Nikola Karabatic, Domagoj Duvnjak o Michael Kraus no faltaran a la cita

àlex Gozalbo
1 min
Selecció espanyola d'hanbol.

BarcelonaEl Mundial d'Handbol de Suècia comença avui amb França i Croàcia com a grans favorits. Ho farà amb els millors jugadors del món exhibint el seu talent físic. A diferència del Mundial de Bàsquet, on els grans reclams es van esborrar de l'esdeveniment, Nikola Karabatic (França), Domagoj Duvnjak (Croàcia) o Michael Kraus (Alemanya) no faltaran a la cita.

Després d'entrar a la llegenda i convertir-se en el primer equip en encadenar els títols de campió olímpic, mundial i continental la selecció francesa afronta a Suècia el seu major repte, trobar la motivació necessària per seguir exercint el domini que l'ha convertit en els darrers anys en un conjunt gairebé invencible.

Croàcia és una de les poques selecciones capacitades per a donar la sorpresa ja que va arribar fins a la final al darrer Europeu i Mundial.

La selecció espanyola de Valero Rivera ha viatjat a Suècia disposada a donar el salt qualitatiu que li permeti lluitar pels primers llocs, aquells que donen dret a medalla. La fortalesa defensiva és la gran aposta d'un combinat amb fins a cinc jugadors del Barça Borges: Juanín García, Cristian Ugalde, Iker Romero, Raúl Entrerríos i Albert Rocas. En total, hi haurà deu jugadors de l'equip català al Mundial.

Grup A: França, Espanya, Alemanya, Tunísia, Egipte i Bahrein.

Grup B: Islàndia, Noruega, Àustria, Hongria, Brasil i Japó.

Grup C: Croàcia, Dinamarca, Sèrbia, Romania, Algèria i Austràlia.

Grup D: Polònia, Suècia, Corea del Sur, Eslovàquia, Argentina i Xile.

stats