Handbol
Esports 30/01/2011

Valero: "El treball de l'equip mereixia aquest final"

Rivera creu que la 13a posició a Croàcia va ser el punt d'inflexió perquè la selecció espanyla remuntés el vol i aconseguís aquesta 3a posició al Mundial de Suècia

Redacció
1 min
Valero Rivera durant el partit pel 3r i 4t lloc

SuèciaEl seleccionador espanyol d'handbol, Valero Rivera, no ha amagat la seva satisfacció després d'aconseguir la medalla de bronze al Mundial d'Handbol que s'ha disputat a Suècia, precisament contra l'equip amfitrió.

"Estic molt content, el treball de l'equip durant tot el campionat mereixia aquest final", ha dit Rivera, que no ha dubtat en destacar la capacitat de l'equip de sobreposar-se a les dificultats que ha tingut al llarg del torneig.

Rivera ha destacat la progressió que ha mostrat el seu equip des del passat Mundial de Croàcia, en el que Espanya va acabar en tretzena posició. "A Croàcia vam arribar amb només 15 dies de treball i vam perdre un partit contra Corea, que insisteixo, crec que no mereixíem perdre, i això ens va portar a quedar tant avall; però a la vegada també ens ha portat fins a aquesta tercera posició, ja que en una situació com aquella uneix o bé desintegra un grup", ha dit el seleccionador.

Sobre el futur de la selecció, Valero Rivera és optimista per, si no superar França, poder imposar-se a Dinamarca, equip que va privar Espanya de jugar la final. "França és increïble, ho té tot, però en els últims tres partits que hem jugat amb ells no ens han guanyat, els hem empatat; i això vol dir que estem en aquest nivell. I considero que si continuem treballant com fins ara podem superar Dinamarca" ha dit.

Tot i els més de 50 títols aconseguits com a entrenador de club, Valero ha reconegut que la medalla de bronze del mundial ocuparà un lloc importantíssim al seu palmarès, ja que considera que "és més dur ser seleccionador que entrenador de club, perquè tens molt poc temps per treballar".

stats