Final a Quatre de la Lliga de Campions
Esports 26/05/2011

L'expedició del Barça Borges ha marxat aquest migdia cap a Colònia

El club blaugrana ha mantingut el pla de viatge inicial previst per viatjar a Alemanya, ja que l'aeroport de Düsseldorf no s'ha vist afectat pel núvol de cendra del volcà Grímsvötn

Efe
1 min

BarcelonaL'expedició del FC Barcelona Borges ha partit aquest migdia cap a Colònia, via Düsseldorf, per preparar el partit de semifinal de la final a quatre de la Lliga de Campions, que disputarà dissabte (15:15 hores) contra el Rhein Neckar Lowen alemany.

El club blaugrana ha mantingut el pla de viatge inicial previst per viatjar a Alemanya, ja que l'aeroport de Düsseldorf no s'ha vist afectat pel núvol de cendra del volcà Grímsvötn.

Els setze jugadors del primer equip blaugrana viatgen en l'expedició juntament amb les dues metes de l'equip filial, Gonzalo Pérez de Vargas i Rodrigo Corrales, ja que el porter suec Johan Sjostrand, relleu del titular Daniel Saric, és dubte per culpa d'una microruptura fibril·lar al bíceps femoral de la cuixa dreta.

L'equip barcelonista realitzarà aquest divendres (14 hores) una sessió d'entrenament al Lanxess Arena, escenari de l'esdeveniment. A la tarda (16 hores), tres jugadors assistiran a la firma d'autògrafs organitzada per l'EHF i a les 19.30 hores tot l'equip anirà a la gala de presentació de la final a quatre.

stats