Esports 18/07/2011

Viran Morros: "Desitjo guanyar tots els títols possibles"

El nou fitxatge del Barça d'handbol, que arriba provinent del Ciudad Real, ha estat presentat amb el club on es va formar i s'ha mostrat motivat

Redacció
1 min
Viran Morros ha estat presentat amb el Barça Intersport

BarcelonaViran Morros s'ha convertit oficialment en el dissetè jugador de la plantilla del Barça Intersport en ser presentat a la sala de premsa del Palau Blaugrana. Morros, de 27 anys, ha afirmat que "tornar a casa és la millor decisió", en referència a la seva primera experiència a l'ASOBAL que va protagonitzar entre els anys 2000 i 2003 amb el club blaugrana.

El lateral barceloní, que arriba provinent del Ciudad Real, ha definit jugar al Barça com "una gran motivació" i ha afirmat que arriba per "guanyar tots els títols possibles".

L'actual secretari tècnic, Enric Massip, ha recordat les seves "ganes immenses de jugar" en la seva anterior etapa com a jugador del Barça. "És una il·lusió comptar amb un jugador format a casa. Sempre treballa molt dur i és un dels millors defensors del món".

Viran Morros, per la seva banda, també ha destacat que arriba "més madur i amb més experiència" pels seus anys fora del Barça, sobretot després de deixar el Ciudad Real -actual Atlètic de Madrid-. Una decisió que "no ha estat fàcil, però la millor decisió possible era tornar al Barça".

stats