HOQUEI HERBA
Esports 15/04/2011

L’Atlètic en té prou amb un empat contra el Club de Campo per ser el líder de la lliga regular

Els groc-i-negres tindran l'avantatge de camp el play-off i es classificaran per l'Euro Hockey League de l'any vinent en cas de ser primers

Oriol Malgosa
1 min
Edi Tubau (Club de Campo) intenta superar Litus Ballbè (Atlètic).

MatadeperaL'Atlètic Terrassa jugarà diumenge contra el Club de Campo a Madrid amb el liderat de la lliga regular de Divisió d'Honor en joc. El conjunt de Can Salas afronta al última jornada com a primer classificat de la competició amb 16 punts, els mateixos que l'equip madrileny. El gol average particular afavoreix però als groc-i-negres, que es van imposar al Josep Marquès per 2 gols a 1, resultat que els hi permetrà ser líders de la fase regular si empaten contra els de Xavi Arnau.

Si la lluita per la primera plaça serà a Madrid, a Barcelona el Polo i l'Egara jugaran un partit amb la tercera posició en joc. Barcelonins i terrassencs estan empatats a 9 punts i es disputaran la tercera plaça amb avantatge pels d'Eduardo Fábregas, que a part de jugar a casa, en tenen prou amb l'empat per ser tercers gràcies a la seva millor diferència de gols.

A la lliga per la permanència el Terrassa i el Vallès afronten el derbi terrassenc amb necessitats ben diferents. D'una banda, els vermells han salvat ja la categoria i tanquen ja la seva temporada aquest diumenge amb els deures fets. El filial groc-i-negre, en canvi, haurà de jugar la tercera fase per intentar mantenir la categoria i ha de sumar punts a les Pedritxes si vol seguir amb opcions reals de salvació. Ara mateix, el Vallès és penúltim a tres punts del Benalmàdena, que diumenge s'enfronta al cuer, el Jolaseta.

stats