Hoquei Patins
Esports 19/11/2011

El Barça debuta a la Lliga Europea empatant al camp del Viareggio (3-3)

El Reus goleja el Cronenberg (8-2) mentre el Vic cau a la pista del Lodi (6-1). A la copa Cers, victòries del Vendrell i el Blanes als partits d'anada de la ronda prèvia

M. Molina
2 min

BarcelonaEl Barça ha debutat amb empat a la Lliga Europea d'hoquei patins. En la primera jornada de la fase de grups, que s'ha començat a disputar aquest dissabte, els homes de Gaby Cairo, que estan enquadrats al grup A, han empatat a la pista del Viareggio (3-3). Marc Torra ha estat l'autor dels tres gols blaugranes. L'altre partit del grup enfronta el Candelaria i el Noia, en un enfrontament que es disputa a les Açores.

Al grup B destaca la victòria contundent del Reus Deportiu contra el Cronenberg alemany (8-2). Els gols de Molet (3), Adroher (2), Albert Casanovas, Jordi Ferrer i Marin han evitat la sorpresa i han deixat el primer triomf de la lligueta a terres catalanes.

La nota negativa pels equips catalans ha estat la derrota del Vic a la pista de l'Amatori Lodi per un clar 6-1. Pels osonencs, només Jordi Carbó ha pogut perforar la porteria en una de les pistes que té els aficionats més apassionats de tot l'hoquei.

Per últim, el Liceo –actual campió d'Europa–, ha caigut derrotat a la pista del Porto per 7-4, en un enfrontament corresponent al grup C.

La segona jornada de la lligueta es disputarà el cap de setmana del 17 i 18 de desembre.

Victòries catalanes a la copa CERS

Moritz Vendrell i Blanes han debutat amb victòria al a Copa CERS. Una competició on s'està disputant una ronda prèvia, abans no es disputi la fase principal amb 16 equips.

El Vendrell ha superat el Hockey Saranza per 3-2, i tot i partir amb avantatge, haurà de suar per garantir-se el pas a la següent ronda en el partit de tornada. Àngel Rodríguez i Cristian Rodriguez, aquest últim amb dos gols, han estat els autors dels gols.

En canvi el Blanes ha deixat encarrilada la classificació després de derrotar per 3-0 el St. Omer, amb les dianes de Lluís Teixidor (2) i Jepi Selva.

Els partits de tornada es disputaran el 17 de desembre.

stats