HOQUEI PATINS
Esports 26/05/2012

Dos gols en quinze segons permeten el Barça superar el Reus (5-2)

Els de Gaby Cairo es planten a la final, que jugaran contra el Liceo, després de superar els del Baix Camp, que sempre han anat a remolc.

D.r. Jover

BarcelonaEl Barça ha superat aquest dissabte el Tecnol Reus per 5-2 en la primera semifinal de la final a vuit de la Lliga Europea d'hoquei patins i s'ha guanyat el dret de disputar la final aquest diumenge, a les 17:45 hores, contra el Liceo de La Corunya. L'hora de final, que havia de ser a les 17 hores, no s'ha acabat de decidir fins les 22:25 hores.

Pel que fa al partit de semifinals, els homes de Gaby Cairo sempre han anat per davant en el marcador i en dues ocasions han vist com el Reus els ha empatat. Això sí, el minut 37 de partit ha estat definitiu per a tots dos conjunts. Dos gols del Barça, un de Mia Ordeig i un altre de Pablo Álvarez, han permès el Barça agafar una petita renda de dos gols que ha estat finalment decisiva.

El 4-2 ha estat massa per a un Reus que ha anat a remolc durant tot el partit i ho ha acabat pagant. Els blaugranes -aquest dissabte de verd- han marcat el cinquè al minut 40' gràcies a Marc Gual, però no han pogut superar el cop d'haver rebut dos gols en quinze segons quan millor estaven jugant.

En els darrers deu minuts Raül Marín ha tingut un parell de bones ocasions per retallar la diferència, però no ha estat encertat. El Barça, que ha fet un pal en els darrers minuts, ha estat millor que els homes d'Alejandro Domínguez.

Fitxa tècnica

:

5- FC Barcelona: Egurrola, Mia Ordeig, Reinaldo, Pablo Álvarez i Marc Torra -cinc inicial- Borregán, Panadero, Gual i Julià.

2- Tecnol Reus: Trabal, Caldú, Jordi Ferrer, Casanovas i Jordi Molet -cinc inicial- Negro Páez, Adroher i Raül Marín.

Gols: 1-0 Reinaldo (5'), 1-1 Raül Marín (11'), 2-1 Pablo Álvarez (12'), 2-2 Casanovas (32'), 3-2 Mia Ordeig (37'), 4-2 Pablo Álvarez (37'), 5-2 Marc Gual (40')