HOQUEI PATINS: COPA DEL REI
Esports 02/03/2012

El Barça supera el Tecnol Reus en un partit èpic (8-7)

El Tecnol Reus Deportiu ha empatat el partit en el segon temps, però no ha pogut culminar la remuntada davant un Barça més sencer en els moments decisius

D.r. Jover

BarcelonaEl FC Barcelona ha aconseguit el passi per a les semifinals de la Copa del Rei d'hoquei patins després de superar el Tecnol Reus en un partit preciós i igualat que no s'ha decidit fins al darrer minut. Els homes de Gaby Cairo han anat de més a menys en el primer temps, però han sabut refer-se a la segona meitat i han agafat una renda de tres gols que tot i que s'ha vist reduïda ha sigut suficient.

El matx ha començat amb un Barça molt superior al Reus. En cinc minuts els blaugranes s'han situat 3-0, amb dos gols de Torra i un de Pablo Álvarez, i han enviat un clar missatge a tothom. Però el Reus no s'ha rendit i ho ha demostrat amb els gols de Molet –de penal–, Ferrer i Raül Marín, que han situat el 4-3 al descans.

A l'inici del segon temps el Reus ha empatat amb un gol de Casanovas, però cinc minuts després el Barça ha agafat les regnes del partit i entre Marc Torra i Ordeig han situat el 6-4 en el marcador. El sisè gol, però, ha sigut molt polèmic i protestat pel Reus, ja que han considerat que la pilota realment no havia entrat al fons de la xarxa.

El Barça, a més, ha fet el 7-4 en una falta directa de Pablo Álvarez, però el Reus no havia dit la seva última paraula. Jordi Molet ha tret la grapa i el geni i amb dos gols al 44' i al 46' ha donat vida al partit, i ha deixat el matx 7-6 a falta de quatre minuts. El ritme, molt alt i exigent, ha fet que Borregán anotés el 8-6 a falta de tres minuts per acabar en un gol de murri, aprofitant una jugada col·lectiva.

El Reus ha intentat forçar la desena falta del Barça per poder gaudir d'una falta directa i ho ha aconseguit a falta de quaranta segons per acabar. Raül Marín ha transformat la falta i ha situat el 8-7 en el marcador. El Barça ha pogut marcar el novè en una darrera falta directa de Marc Torra, però ha errat davant de Trabal.

Així doncs, el matx ha acabat amb un 8-7 al marcador que ha evidenciat l'enorme igualtat i exigència del partit.

Fitxa tècnica:

8- FC Barcelona: Egurrola, Mia Ordeig, Panadero, Pablo Álvarez, Torra –cinc inicial–; Reinaldo García, Borregán, Gual

7- Tecnol Reus Deportiu: Trabal, Casanovas, Caldú, Adroher, Molet –cinc inicial–; Raül Marín, Ferrer

Gols: 1-0 Pablo Álvarez (1'), 2-0 Torra (4'), 3-0 Torra (5'), 3-1 Molet (p) (9'), 4-1 Gual (16'), 4-2 Jordi Ferrer (19'), 4-3 Raül Marín (25'), 4-4 Casanovas (26'), 5-4 Torra (30'), 6-4 Mia Ordeig (32'), 7-4 Pablo Álvarez (42'), 7-5 Molet (44'), 7-6 Molet (p) (46'), 8-6 Borregán (47'), 8-7 Raül Marín (50')

Targetes blaves: Pablo Álvarez (28'), Raül Marín (30'), Pablo Álvarez (46'), Raül Marín (50')