Hoquei patins
Esports 27/02/2015

Un Barça desconegut pateix fins al darrer instant per eliminar un gran Enrile PAS Alcoi (3-2)

Els alacantins han estat a un pas de forçar la pròrroga de la mà d'un Cañellas immens, però els de Muñoz han sabut patir i s'enfrontaran a semifinals contra el guanyador del Reus-Voltregà

Jordi Graell
Una imatge del Barça-Enrile PAS Alcoi de Copa

BlanesEl Barça s'ha desfet de l'Enrile PAS Alcoi per 3-2 i d'aquesta manera els homes de Ricard Muñoz jugaran les semifinals de la Copa del Rei d'hoquei patins de Blanes. Els blaugranes s'han avançat quan només es portaven sis segons de joc gràcies a una jugada de pissarra que ha culminat Pablo Álvarez després d'una centrada de Marc Gual. L'Alcoi, però, ha sabut refer-se a un gol tan matiner gràcies a una bola morta dins l'àrea que ha aprofitat Pere Cañellas, el millor del seu equip gràcies al seu lideratge i visió de joc. Tot i això, l'alegria ha durat poc a casa del pobre, ja que en una altra jugada d'oportunista Matías Pascual ha tornat a posar el Barça per davant en el marcador.

A la segona part, un Barça desconegut ha vist com l'Alcoi li passava per sobre gràcies a un Cañellas i un Formatjé que han posat a prova en nombroses ocasions a un segur Sergi Fernández, que ha aturat una falta directa a Formatjé que hagués suposat l'empat. Tot i això, després d'avisar amb un gol fantasma de Gual que els àrbitres no han concedit de manera incomprensible i una directa que Marc Grau ha aturat a Marc Torra, un xut de Sergi Panadero que ha desviat l'estic de Formatjé ha suposat un 3-1 que semblava que seria la sentència. Tanmateix, els de Diego Mir no s'han donat per vençuts i han donat emoció als últims instants amb un golàs de Formatjé des de la banda, però tot i jugar els últims segons amb cinc jugadors de pista i disposar d'una última ocasió de la mà de Cañellas no han pogut forçar la pròrroga. El Barça, doncs, ja espera rival del vencedor del duel entre Reus Deportiu i Voltregà.