HOQUEI PATINS
Esports 07/05/2012

El Barça supera el SHUM (2-7) i és a un pas de proclamar-se campió de l'OK Lliga

Si guanyen el proper partit contra el Calafell Tot l'any, els blaugranes tindran el títol de Lliga a la butxaca

BarcelonaEl Barça ha aconseguit un nou triomf a l'OK Lliga, en aquest cas a la pista del SHUM Maçanet (2-7) i té el títol de campió de lliga a només un pas. Els blaugranes tindran el títol a la butxaca si en la propera jornada guanyen el Calafell Tot l'any.

Els blaugranes han sortit molt endollats i, just en els seus millors minuts, Marc Roca ha avançat els locals (min 3). El resultat favorable al SHUM s'ha mantingut fins el descans, tot i el domini dels visitants.

Tot just començar la segona part, Torras ha enviat un xut al pal abans que Álvarez fes l'empat (min 27). A partir d'aquí, les ocasions dels blaugranes s'han anat transformant en gols. Gual ha fet l'1-2 en el minut 33 i tot just un minut més tard, Álvarez feia el tercer.

En inferioritat per una blava a Egurrola, Reinaldo ha fet l'1-4 (min 39) i un minut més tard, Álvarez feia el cinquè, el tercer del seu compte particular. Reinaldo, al minut 43, aconseguia el sisè i Marc Torras, de falta directa, marcava el setè.

Bartres, en els últims minuts, ha aconseguit el segon pel SHUM abans del xiulet final.