Hoquei Patins
Esports 17/02/2012

El Barça remunta dos gols del Noia i guanya en la 4a jornada de la Lliga de Campions d'hoquei (5-3)

Jaume Farrés i Eloi Mitjans han situat un provisional 0-2 que el Barça, amb una forta reacció a la segona meitat, ha pogut capgirar amb dos gols de Panadero, un de Torra i un altre de Marc Julià. Toni Seró ha donat emoció al matx però Gual ha sentenciat amb el 5-3 final

BarcelonaEl Barça ha derrotat el Noia Freixenet per 5-3 al Palau Blaugrana en el partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga de Campions d'hoquei patins, en la que suposa l'eliminació del Noia de la competició europea. Ara els blaugranes se situen provisionalment líders amb 8 punts i posen pressió a l'equip portuguès del Candelaria (que en té 7), que s'enfronta aquest dissabte al Viareggio a la pista dels italians.

Els blaugranes han arribat a anar 0-2 per sota, gràcies al gol dels visitants de Jaume Farrés al minut 22 i d'Eloi Mitjans després del descans.

Però dos gols consecutius, un de Panadero i un altre de Torra als deu minuts, han tornat a igualar el matx. El jove Marc Julià ha revolucionat el matx i seu ha sigut el 3-2 que ha encarrilat el triomf local. Novament Panadero ha fet el 4-2 a cinc minuts del final.

Toni Seró, quan faltaven dos minuts, ha donat emoció al matx fent el 4-3, però Gual ha sentenciat amb el 5-3 final poc després. Aquest resultat elimina el Noia, cuer amb 0 punts, de la competició, a falta de dues jornades en què se les veuran amb el Candelaria a casa i el Viareggio a Itàlia.