OK Lliga
Esports 05/12/2014

El Cafè Crem Calafell Tot l'Any es retroba amb la victòria contra el Manlleu (4-3)

L'encert en les faltes directes ha acabat decantant la balança en el partit que obria la dotzena jornada de l'OK Lliga

Jordi Graell

BarcelonaEn el partit que obria la dotzena jornada de l'OK Lliga, el Cafè Crem Calafell Tot l'Any s'ha desfet del Manlleu pel 4-3 i d'aquesta manera els homes de Sergi Macià trenquen amb una ratxa de sis partits oficials sense guanyar. L'encert a pilota aturada ha esta determinant, ja que els locals han transformat les dues faltes directes de què han disposat, mentre que els visitants han errat les dues que han tingut.

Els calafellencs s'han posat per davant de bon inici amb un doblet de Marc Vergés després que els visitants avisessin primer amb una bola al pal d'Aleix Prims i una falta directa que el porter calafellenc David Arellano ha aturat a Marc Julià. Els osonencs, però, no han abaixat els braços i després d'una nova pilota al pal d'Humberto Mendes, han restablert les taules amb gols de Santi Teixidó i Aleix Prims. Abans del descans, els dos equips han disposat d'una falta directa cadascú per trencar l'empat. Mentre que Mendes ha topat de nou amb Arellano, Pol Galbas ha aprofitat la seva oportunitat per anotar el 3-2 a només vuit segons per la mitja part.

La intensitat decau a la segona part

La segona part, menys intensa, s'ha reanimat amb un gol fantasma de Jordi Gabarra que no ha pujat al marcador i en què els àrbitres haurien pogut xiular penal per retenció de la bola del porter visitant Adrià Hernández.

Els dos equips s'han tornat a carregar de faltes, i en la quinzena falta visitant Gerard Vergés ha augmentat l'avantatge de falta directa. Julià, amb una bona acció individual, ha donat emoció als últims deu minuts, però els osonencs no han estat capaços de forçar la quinzena falta local ni marcar amb cinc jugadors de pista als últims segons.