COPA DEL REI
Esports 24/02/2011

El Coinasa Liceu supera el Sath Blanes per 3-2 i es classifica per a les semifinals

El seu rival serà el FC Barcelona Sorli-Discau. Els altres dos quarts de final són el Tencol Reus-Noia Freixenet i el Roncato Vic-Moritz Vendrell

El Blanes-Liceo de quarts de final de la Copa del Rei

BlanesEl Coinasa Liceu ha superat el Sath Blanes aconseguint una treballada victòria en el segon partit de quarts de final de la Copa del Rei d'hoquei patins. El conjunt gallec ha superat els amfitrions per un ajustat 3 a 2. Els dos grans golejadors de l'equip corunyès, Jordi Bargalló en dues ocasions i Pablo Álvarez, han tombat un Blanes que ha disposat d'opcions per a forçar la pròrroga fins al darrer segon. Liceu i Barça, que ha eliminat el Vilanova, s'enfrontaran dissabte en la primera semifinal de la competició.

Els amfitrions han saltat a la pista imprimint una intensitat alta al seu joc, davant d'un Liceu que sortia d'inici amb un quintet titular de certa contenció. El conjunt de la Costa Brava s'acostava amb més perill sobre el marc rival i ja en el minut 9 Selva avisava amb un xut al pal. Era el preludi del gol de l'Sath Blanes, amb un llançament del mateix Jepi Selva a mitja alçada que Àlex Ridaura desviava per inaugurar el marcador. El Coinasa Liceu ha tret a la pista a bona part del seu arsenal ofensiu. L'entrada de l'argentí Pablo Álvarez ha suposat una alenada d'aire fresc per a l'equip corunyès, que ha canviat completament el guió del partit escrit fins aquell moment. El Liceu ha pres les regnes del partit tancant el Blanes. Álvarez ha rescatat un rebuig i sobre la base del segon pal empenyia la bola per establir l'empat. Un minut més tard el quadre gallec certificava la reacció amb el 2 a 1, obra de Jordi Bargalló de penal.

El segon acte ha arrencat molt mogut, amb una falta directa desaprofitada per Pablo Álvarez i segons després, tampoc Armengol aconseguia encertar en el torn del Blanes després de complir el conjunt gallec seu primer cicle de faltes. El Blanes ha defensat una inferioritat numèrica i ha trobat l'oxigen perdut durant alguna fase per tornar a equilibrar les forces. Així, en el minut 37, el Blanes ha igualat la contesa amb un penal convertit per Armengol. A cinc minuts del final, el Coinasa Liceu trobava de nou el camí del gol amb una bona internada de Barreiros que culminava Jordi Bargalló al segon pal.

Fitxa del partit

Coinasa Liceo: Mali, J. Lamas, Grassa, Bargalló i Barreiros-cinc inicial-Miras

Sath Blanes: R. Fernández, Kimi, Armengol, Teixidó i Selva-cinc inicial-A. Ridaura

Gols: 0-1 A. Ridaura (10 '), 1-1 Álvarez (15'), 1-2 Bargalló (15 '), 2-2 Armengol (37'), 2-3 Bargalló (45 ')

Àrbitres: Josep Gómez i Luis Delfa. Blau a Selva.