HOQUEI PATINS
Esports 19/10/2014

Dos gols de Ferran Formatjé als últims minuts eviten la victòria de l'ICG Software Lleida (2-3)

Amb la victòria, l'Enrile PAS Alcoi es situa tercer de l'OK Lliga i juntament amb el Cerceda persegueix el Barça a cinc punts del liderat

Jordi Graell

BarcelonaL'ICG Software Lleida ha deixat escapar un triomf que tenia al sac i ha acabat perdent a casa per 2-3 contra el sorprenent Enrile PAS Alcoi. Els lleidatans s'han avançat amb un gol matiner de Carlos Trilla, i tot i que a l'inici del segon temps Pere Cañellas ha restablert les taules, Andreu Tomàs ha tornat a posar per davant els locals amb un 2-1 que amb el pas dels minuts semblava que seria definitiu.

Els alcoians, pero, no s'han rendit i en els últims cinc minuts han acabat remuntant gràcies a dos gols de Ferran Formatjé, el primer de falta directa per la desena falta del Lleida i el segon a poc més d'un minut pel final. Amb la victòria, els homes de Diego Mir es situen en tercera posició de l'OK Lliga amb els mateixos números que el Cerceda, segon amb 10 punts, i erigint-se ara mateix, com els gallecs, en els principals perseguidors del líder Barça a cinc punts.