Mundial d'Hoquei Patins
Esports 30/09/2011

Espanya-Moçambic i Portugal-Argentina, les semifinals del Mundial d'hoquei patins

La selecció formada íntegrament per catalans ha eliminat Itàlia als quarts de final en un partit força igualat (5-2) malgrat el marcador final

Efe
1 min
Marc Gual controla una pilota davant un jugador italià.

San Juan (Argentina)Espanya, que busca la seva quinzena corona en hoquei sobre patins, ha accedit a les semifinals del Mundial que es disputa a la ciutat argentina de San Juan després de vèncer Itàlia per 5-2.

L'equip espanyol, que ha guanyat els últims tres Mundials i demà s'enfrontarà a Moçambic en una de les semifinals del torneig, no ho ha tingut fàcil davant Itàlia, que li ha plantejat un joc lent, de contraatac i de pocs espais.

Espanya ha marxat al descans amb un avantatge de 2-0 gràcies a gols de Marc Torra i Marc Gual, però tot just començar el segon temps Itàlia ha empatat amb gols de Davide Motaran i Alessandro Bertolucci.

Els de Carles Feriche no s'han descentrat i han sentenciat amb gols de Sergi Panadero, Jordi Bargalló i Mia Ordeig.

El seu rival d'aquest divendres serà Moçambic, que ha protagonitzat una notable reacció davant Brasil, al qual ha superat per 9-6 per ficar-se per primera vegada en la seva història en les semifinals d'un Mundial.

Portugal, l'equip amb més títols, 15, ha derrotat França per 6-3 i jugarà contra l'amfitriona, l'Argentina, que ha golejat Xile per 12-3.

stats