Hoquei patins
Esports 27/03/2011

El GEiEG derrota l'Alcoi a 10 segons pel final i s'acosta a la zona de permanència (3-2)

Marçal Casadevall ha transformat un penal clar poc abans del final i ha deixat els tres punts a casa dels gironins, que ja només són a un del Tenerife

BarcelonaEl GEiEG ha aconseguit una victòria èpica a la seva pista, contra l'Alcoi, i ha sumat tres punts més que li permeten somniar amb la permanència a l'OK Lliga (3-2). Un penal transformat per Casadevall, a només 10 segons pel final, ha donat la victòria als gironins i els ha acostat a tan sols un punt del Tenerife, l'equip que marca la línia del descens després de la 21a jornada.

Casadevall, transformant un primer penal al minut 17 de partit, ha donat avantatge al GeiEG. Un únic gol amb el que s'arribava al descans (1-0) després d'uns minuts de domini local. La segona part ha començat diferent, amb un Alcoi més intens i que ha aconseguit donar la volta al marcador gràcies a les dianes de Toni Peréz i Cristian Santiago per fer pujar l'1-2.

Faltaven només 7 minuts i semblava que les esperances dels locals s'ensorraven, però a la jugada posterior, Jaume Ferrés ha anotat el gol de l'empat. A partir d'aquí, els dos equips han gaudit de diverses ocasions per marcar, fins que a falta de 10 segons els visitants han comès un penal clar que Casadevall ha transformat.

GEiEG 3 – Enrile Pas Alcoi 2

GEiEG; Gascón, Farrés, Vives, Casadevall i Sánchez -cinc titular- Figa, Gaspar, Ros, Cruz i Ballart.

Alcoi; Navedo, Cañellas, Santiago, Pérez i Garcia -cinc titular-. París, Candanedo, Gil i Tarrazo.

ÀRBITRES: Sanz i Veiga.

GOLS: 1-0, min.17, Casadevall (p); 1-1, min.38, Toni Pérez; 1-2, min.44, Santiago; 2-2, min.45, Farrés; 3-2, min.50, Casadevall (p).