Hoquei patins
Esports 12/12/2010

El G.E.i.E.G supera el Blanes en l'últim partit de l'onzena jornada de l'OK Lliga (3-2)

El GEIEG ha aconseguit la primera victòria de la temporada davant el Blanes, en un partit que no s'ha decidit fins la segona meitat i que ha tingut emoció als minuts finals

BarcelonaEls locals s'han avançat al marcador al segon temps, gràcies als gols de Casadevall (2) i Ros. A falta de 12 minuts per l'acabament, semblava que el partit estava sentenciat ja que l'electrònic reflectia un 3 a 0 pel GEiEG. Però primer Dani Rodríguez i després Armengol escurçaven les distàncies, i posaven emoció a un partit que ha tingut un final elèctric.

Amb aquest resultat, el GEiEG es manté 12e, suma 9 punts a la classificació, i s'acosta a un Blanes que es queda 10e amb 11 punts.

Després d'aquesta jornada, l'onzena de l'OK Lliga, el Reus se situa com a líder, desbancant el Liceo i superant-lo per 3 punts (tot i que amb un partit menys). Tercer és el Barça, empatat a punts amb el Vic. A la part baixa, el Lloret cau fins a l'última posició després d'haver perdut a la pista del Tenerife, equip que, per cert, l'ha superat a la classificació.