Hoquei patins
Esports 05/07/2012

El GEiEG renuncia a la plaça de l'OK Lliga perquè no pot fer "un equip de garanties"

La plaça del Grup Excursionista i Esportiu Gironí l'ocuparà l'Enrile PAS Alcoi. D'altra banda, els gironins també ha renunciat a la plaça de Divisió d'Honor de Waterpolo femení

M. Molina
2 min

BarcelonaLa crisi econòmica també ha arribat a l'hoquei patins. El Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG) ha explicat aquest dijous que renuncia a la plaça de l'OK Lliga davant la "la impossibilitat de fer un equip de garanties". No és l'única baixa, ja que el club també renunciarà a la plaça de Divisió d'Honor de waterpolo femení.

"La Junta Directiva anuncia la renúncia a la plaça de l'OK Lliga, degut a la impossibilitat de fer un equip amb garanties per mantenir-se a la màxima categoria", ha anunciat el GEiEG a través d'un comunicat, on també ha explicat que "davant la conjuntura econòmica actual, creu convenient dedicar tots els esforços a mantenir i millorar els equips de base que són el gran actiu de l'Entitat".

Posteriorment, la Federació Espanyola de Patinatge ha anunciat aquest mateix dijous que la plaça de l'OK Lliga que deixa el GEiEG l'ocuparà l'Enrile PAS Alcoi –equip que va perdre la categoria en l'última edició de la competició–.

El waterpolo femení també s'acomiada

En aquest comunicat, el club també ha fet referència a l'equip de waterpolo femení: "El GEiEG renuncia a la plaça de la categoria de Divisió d'Honor aconseguida la temporada 2011-2012 degut a no tenir prou jugadores per formar un equip competitiu amb les garanties mínimes d'aconseguir la permanència a la màxima categoria estatal. A més, la dificultat de combinar els exigents entrenaments i la competició de la màxima categoria amb els estudis i obligacions laborals de les integrants de la plantilla també ha decantat a prendre aquesta decisió consensuada entre l'equip i l'òrgan de govern grupista".

El GEiEG ha assegura que "la renúncia de les dues categories no implica un canvi de rumb en la filosofia inicial, que té com a gran actiu les més de 2.000 fitxes federatives i les 19 modalitats esportives".

stats