HOQUEI
Esports 07/05/2011

La penúltima jornada pot decidir el nou campió de l'OK Lliga: Reus o Liceo

Aquesta emocionant OK Lliga pot arribar a decidir-se tant a la zona alta, entre Reus i Liceo, com a la zona baixa, entre Voltregà, Tenerife i Alcoi

Redacció
2 min
Marín celebra amb els seus companys el passi a la final

BarcelonaAvui es juga la penúltima jornada de l'OK Lliga i potser definitva que podria decidir-ho tot. Avui es pot saber qui serà el nou campió, un cop destronat el Barça després de 13 anys, i també el tercer equip que acompanya el Lloret i el GEiEG a la Primera Nacional Catalana.

Coinasa Liceo i Tecnol Reus Deportiu disputen un partit clau a Riazor en el qual la Lliga estarà en joc. En principi, l'equip que té més opcions per aconseguir la lliga d'hoquei és l'equip gallec, que juga com a local, i una victòria li donaria el títol ja que va guanyar a la pista del Reus en el partit de la primera volta.

En cas de victòria per la mínima del Reus Deportiu, l'average particular quedaria igualat però el Reus tindria un avantatge de 12 gols en la diferència de marcats i encaixats i això faria que es pogués considerar campió l'equip català, ja que en la darrera jornada el Liceo es veurà les cares amb el Barça Sorli Discau i difícilment retallaria la distància de gols.

En cas d'empat a Riazor, el líder seria el Liceo però la Lliga no es decidirà fins la darrera jornada amb la visita dels gallecs al Palau Blaugrana i el Reus a casa contra el BuyVip.com Tenerife.

Pel que fa a la part baixa de la taula, l'Enrile PAS Alcoi juga davant d'un Barça que no s'hi juga res i amb la possibilitat d'assegurar-se la permanència amb una victòria.

El Voltregà juga a casa davant del Sather Blanes, ja salvat. Si els osonencs guanyen podrien salvar-se aquesta jornada o ho tindrien tot a favor de cara a la pròxima davant el Lloret, ja descendit. El Voltregà vol omplir el pavelló per aprofitar el factor camp i ha declarat partit de portes obertes.

El Tenerife, amb 21 punts, ho té més complicat que el Voltregà i l'Alcoi. Aquesta jornada juga contra el Roncato Vic i la que ve contra el sempre complicat Reus.

El Moritz Vendrell rep l'Igualada en un partit de pronòstic obert mentre que els dos descendits GEiEG i Lloret jugaran diumenge a Girona.

stats