HOQUEI PATINS
Esports 05/11/2014

El Liceo se situa a tres punts del Barça després de golejar el Cafè Crem Calafell Tot l'Any (5-1)

En l'altre partit pendent de l'OK Lliga, el Vic ha guanyat per 3-6 a la pista del MIS Ibèrica Mataró i s'apropa a la zona alta de la classificació

Jordi Graell

Barcelona

En un partit pendent de la quarta jornada de l'OK Lliga, el Liceo ha golejat per 5-1 el Cafè Crem Calafell Tot l'Any i d'aquesta manera el conjunt gallec es situa a només tres punts del Barça, líder imbatut. Els dos equips, amb baixes importants, han protagonitzat una primera part de mínims en què només el Calafell ha estat capaç d'anotar mitjançant Ferran Rosa al primer minut. Com en els darrers partits, però, els homes de Carlos Gil han aconseguit remuntar i guanyar de manera còmode gràcies als doblets de Toni Pérez i Pau Bargalló i a un gol de Josep Lamas.

També el Vic ha aprofitat un partit ajornat, en aquest cas de la jornada 3, per imposar-se per 3-6 a la pista del MIS Ibèrica Mataró. Tot i la diferència final, el partit no s'ha trencat fins als últims minuts, en què els locals s'han quedat en inferioritat numèrica per blaves a Marçal Oliana i Èric Florenza, i els vigatans ho han aprofitat per anotar dos gols més per sentenciar. Amb la victòria, els homes de Ferran Pujalte -encara amb un partit pendent amb el Moritz Vendrell la setmana que ve- s'apropen a la zona alta de la classificació, mentre que els de Joan Carles Vadillo segueixen cuers amb zero punts.