HOQUEI PATINS
Esports 18/01/2011

Definits els aparellaments dels quarts de final de la Copa del Rei

El Reus Deportiu s'enfrontarà al Noia Freixenet, el Moritz Vendrell al Roncato Vic, el Vilanova al Barça Sorli Discau, i el Liceo a l'amfitrió, el Sather Blanes

Redacció
1 min
El Barça Sorli Discau s'enfrontarà al Vilanova.

BlanesAquest dimarts s'han sortejat al centre cultural Els Pedrets de Blanes els quarts de final de la Copa del Rei d'hoquei patins, amb clar protagonisme català.

El dijous 24 de febrer, el Vilanova i el Barça Sorli Discau obriran la competició, mentre que el segon classificat de la competició regular, el Liceo, jugarà amb l'amfitrió, el Sather Blanes. L'endemà, el divendres 25, el Tecnol Reus Deportiu, líder de l'OK Lliga, s'enfrontarà al Noia Freixenet, i el Moritz Vendrell es veurà les cares amb el Roncato Club Patí Vic.

Les semifinals enfrontaran els guanyadors del Vilanova-Barça i del Liceo-Blanes i els vencedors del Reus-Noia i el Vendrell-Vic.

Del 24 al 27 de febrer, Blanes acollirà aquesta competició. Cal recordar que el Reus, el Liceo, el Barça i el Vic són caps de sèrie i que, per tant, no es podien enfrontar entre ells en aquests quarts de final.

stats