HOQUEI PATINS : COPA DEL REI
Esports 01/03/2012

Vilanova acull des d'aquest dijous i fins diumenge la Copa del Rei

Blanes, Noia, Maçanet, Liceo, Vendrell, Reus, Barça i Vilanova busquen un títol que per a molts és una oportunitat i per a altres una obligació

D.r. Jover
2 min
Un representant de cada equip, menys del Noia

BarcelonaA partir de les 18.45 hores el pavelló del Garraf s'omplirà per acollir la Copa del Rei d'hoquei patins. Set equips catalans i un de gallec busquen un títol que la temporada passada va aconseguir el FC Barcelona, que és el màxim favorit per endur-se la Copa. Però a la Copa sempre hi ha sorpreses i Sather Blanes, Noia Freixenet, Shum Maçanet, Liceo, Moritz Vendrell, Tecnol Reus i Vilanova Mopesa busquen sorprendre el Barça i endur-se una competició especial, que sempre agrada jugar i que s'agafa amb molta il·lusió.

El primer partit de la competició serà el que enfrontarà el Sather Blanes amb el Noia Freixenet (18.45h). L'estrella del conjunt selvatenc, Jepi Selva, creu que una de les claus per vèncer el conjunt de l'Anoia és "no perdre la concentració ni un minut i ser el màxim de competitius", afirma Selva. D'altra banda el capità del Noia, Joan Feixa, diu que "si volem guanyar haurem de tallar la inspiració de Jepi Selva i Jaume Llaverola perquè en cas contrari tot se'ns complicarà".

A les 20.45 es disputarà el segon partit del dia, el Liceo-Vendrell. El capità del Liceo, Jordi Bargalló explica que "haurem de córrer igual o més que ells i intentar portar el 'tempo' del partit, sobretot si se situen en zona", mentre que Roger Molina, porter del Moritz Vendrell, creu que hauran de tenir "un nivell molt d'intensitat, pressionant molt i sent mentalment forts".

Divendres, però, serà el torn de l'amfitrió i del favorit. El Barça-Reus serà el primer partit de la jornada (19.30h) i després es disputarà el Vilanova-Shum Maçanet, que tancara els quarts de final.

Si vols llegir les declaracions de tots els protagonistes pots fer-ho a l'ARA Premium.

stats