HOQUEI PATINS: COPA DEL REI
Esports 04/03/2012

El Barça supera el Noia Freixenet i s'adjudica la Copa del Rei (3-2)

Els homes de Gaby Cairo remunten el gol inicial de Toni Seró i superen un Noia que en el segon temps ha acusat la major profunditat de banqueta del Barça

D.r. Jover
Marc Torra celebrant un gol

BarcelonaEl FC Barcelona ha aconseguit aquest diumenge a Vilanova i la Geltrú la seva dinovena Copa del Rei de la història. Els homes de Gaby Cairo han estat superiors al conjunt de Sant Sadurní en el còmput global del partit i tan sols han estat dominats pel Noia en el gol inicial de Toni Seró al minut 20 de partit. Segons després, sense donar temps als de Ferran López d'assaborir el gol, el golejador Marc Torra ha situat l'1-1 al Municipal del Garraf.

El gol rebut ha esperonat el Barça, que a més d'empatar ha fet el 2-1 un minut després. L'argentí Pablo Álvarez ha rebut una assistència de Torra i ha donat avantatge als blaugranes. Des d'aquell moment i fins el final el Barça ha estat superior i Mia Ordeig ha fet el 3-1, resultat amb el qual s'ha arribat al descans. Abans, però, el Noia ha reclamat un gol d'Esteller que els àrbitres han anul·lat.

En el segon temps el Noia Freixenet ha intentat remuntar, però el Barça ha imposat la seva gran profunditat de banqueta per estar més fresc durant la resta de partit. Els homes de Ferran López han acusat l'esforç fet en les semifinals contra el Liceo i no han pogut amb un Barça molt sencer en els segons vint-i-cinc minuts. Cal destacar, a més, la gran actuació del porter del Noia Xevi Pugbí, que ha evitat que el Barça anotés més gols.

En els darrers cinc minuts de partit els sadurniencs ho han intentat amb xuts llunyans, però no han pogut superar un Egurrola també immens en els moments decisius del partit. A falta de quaranta segons Toni Seró ha marcat de penal (3-2) i en els darrers instants el Noia ha intentat forçar la pròrroga, però sense èxit.

Marc Torra, que ha fet un total de set gols en tres partits, ha estat designat com a jugador més valuós de la final (MVP).

Fitxa Tècnica

3- FC Barcelona: Egurrola, Panadero, Ordeig, Torra i Pablo Álvarez -cinc inicial- Borregán, Gual i Reinaldo.

2- CE Noia Freixenet: Pugbí, Mitjans, Del Amor, F. Bargalló i Esteller -cinc inicial- Feixas i Seró.

Gols: 0-1 Toni Seró (20'), 1-1 Marc Torra (21'), 2-1 Pablo Álvarez (22'), 3-1 Mia Ordeig (25'), 3-2 Toni Seró (50')