hoquei patins
Esports 26/03/2011

El Reus pateix però acaba remuntant un 0-2 al Blanes

Els reusencs sumen tres punts que els fan ampliar la distància al capdavant de la classificació amb el Liceo, que s'ha d'enfrontar amb l'Igualada

ReusEl Reus Deportiu ha patit fins al final per aconseguir un triomf que els acosta cada cop més al títol. El Blanes ha plantat cara i ha aconseguit avançar-se en el marcador, col·locant-se amb un 0-2 a favor en el marcador en la primera part gràcies a dos gols en els deu minuts inicials de Jepi Selva, que ha aconseguit els tres gols del seu equip, signant una gran actuació.

Però el Reus, amb uns minuts de joc molt bons, ha aconseguit remuntar el partit. Tres gols de Raül Marín, dos de Xavi Caldú i un de Jordi Molet han permès solucionar un partit que se'ls havia complicat als reusencs.

Els tres punts sumats fan que el Tecnol Reus s'apropi una mica més al seu objectiu, que és guanyar l'OK Lliga (caldrà que estiguin pendents del que faci el Liceo davant l'Igualada per ampliar la diferència al capdavant).

TECNOL REUS 6

SATHER BLANES 3

TECNOL REUS: Trabal, Casanovas, Gual, Molet, Caldú -cinc inicial- i Raül Marín.

SATHER BLANES: Fernández, Armengol, Teixidó, Àlex Ridaura, Jepi Selva –cinc inicial-, Kimi Ridaura i Dani Rodríguez.

ÀRBITRES: Germán Sandoval i Salvador Mayor. Targeta vermella al visitant Kimi Ridaura (35'10"). Targeta blava al local Marc Gual (7'30") i al visitant Kimi Ridaura (11'05").

GOLS: 0-1, Jepi Selva (5'); 0-2, Jepi Selva (9'); 1-2, Caldú (10'); 2-2, Raül Marín (11'); 3-2, Raül Marín (13'); 4-2, Molet (26'); 4-3, Jepi Selva (35'); 5-3, Caldú (43'); i 6-3, Raül Marín (48').