Hoquei Patins
Esports 13/03/2011

El Reus pateix a Igualada però guanya i recupera el liderat de l'OK Lliga una setmana després (4-5)

Els del Baix Camp aprofiten l'ensopegada del Liceo a la pista del Noia i tornen a estar al capdavant de la lliga d'hoquei patins quan només falten 6 jornades pel final

Els quatre jugadors de camp del Tecnol Reus Deportiu s'abracen després d'arribar a la final cinc anys després.

BarcelonaHa costat, però no ha fallat. El Reus ha aconseguit el seu objectiu: guanyar en la visita al pavelló de Les Comes d'Igualada i recuperar el lideratge de l'OK Lliga, una setmana després. La derrota del Liceo a la pista del Noia -curiosament, l'equip que ara fa set dies també va derrotar el Reus i li va fer perdre la primera posició- ha permès que els d'Alejandro Domínguez es rescabalessin d'aquella ensopegada i tornin a estar en la posició preferent de la taula quan tan sols falten 6 jornades perquè s'acabi el campionat.

La primera part ha estat marcada pel domini del Reus, que ha aconseguit marxar al descans amb dos gols d'avantatge (2-4). El primer gol ha arribat al quart d'hora de joc, obra d'Albert Casanovas, amb un tir llunyà que el porter no ha pogut aturar. I, de seguida, els visitants han augmentat l'avantatge gràcies a Raül Marín.

L'Igualada ha pogut retallar distàncies, gràcies a Ferran Formatjé, però els del Baix Camp han tornat a augmentar la distància amb dianes de Marc Gual i Marín. Just abans del descans, Pelicano situava el 2-4 al marcador.

La superioritat dels visitants ha afluixat al segon temps. El Reus, visiblement cansat, ha intentat contenir les envestides dels locals, però no ha pogut evitar que l'Igualada empatés el partit. Enric Torner (37') i Edu Fernández (43') han situat el 4-4 al marcador. Però Marc Gual, desviant un tir de Casanovas al minut 47, tornava a avançar els del Baix Camp al marcador i els situava líders de l'OK Lliga (4-5).

Després del gol, els últims tres minuts han estat un intent desesperat de l'Igualada per tornar a marcar, i fins i tot han optat per jugar sense porter per guanyar un jugador de pista, però no han pogut moure el marcador.

Igualada 4 – Reus 5

IGUALADA: Jaume Llaverola, Ton Baliu, Ferran Formatjé, Raül Pelicano, Edu Fernández –cinc inicial-, Marc Navarro i Enric Torner.

REUS: Guillem Trabal, Marc Gual, Albert Casanovas, Jordi Molet, Xavi Caldú –cinc inicial- i Raül Marín.

GOLS: 0-1 (15') Albert Casanovas. 0-2 (17') Raül Marín. 1-2 (19') Ferran Formatjé. 1-3 (20') Marc Gual. 1-4 (23') Raül Marín. 2-4 (24') Raül Pelicano. 3-4 (37') Enric Torner. 4-4 (43') Edu Fernández. 4-5 (47') Marc Gual.

ÀRBITRE: Antonio Gómez i Veiga.

PAVELLÓ: Les Comes d'Igualada, uns 500 espectadors.