OK LLiga
Esports 06/04/2014

Una maneta de Jordi Adroher permet el Reus viatjar a Lisboa amb victòria (7-4)

El Reus Deportiu es situa provisionalment en la tercera posició de l'OK Lliga després de superar l'ICG Software Lleida

Jordi Graell

BarcelonaEl Reus Deportiu es situa provisionalment en la tercera posició de l'OK Lliga després de superar l'ICG Software Lleida per 7-4. Jordi Adroher posava la directa amb dos gols en només cinc minuts i tot i que Albert Casanovas ha topat amb Lluís Tomàs en un penal, tot seguit Xavi Costa culminava una gran combinació amb Jepi Selva per anotar el 3-0. El domini del Reus era aplastant i fins i tot Adroher ha tingut el 'hat trick' amb una pilota al pal. Tot i això, els homes d'Albert Folguera han despertat i han aconseguit reduir la diferència a un gol abans del descans gràcies a Manu Necchi i Lluís Rodero.

A la segona part, però, el Reus ha tornat a sortir amb força i després d'una pilota al travesser de Casanovas, Adroher ha anotat finalment de falta directa el seu tercer gol en la desena falta visitant. En canvi, Lluís Rodero ha desaprofitat dues faltes directes consecutives pel conjunt de la Terra Ferma. En la primera, per una falta comesa sobre Moisés Escudero quan se n'anava sol, ha rebut la resposta de Roger Molina i en la segona, per la desena falta local, ha enviat la pilota al travesser. Els lleidatans, però, no s'han rendit, i han aconseguit empatar el partit amb dues dianes d'Andreu Tomàs i Lluís Rodero.

Casanovas ha tornat a estavellar una pilota al travesser, però ell mateix ha estat l'autor del 5-4 a cinc minuts pel final transformant una pena màxima. Poc després Molina ha estat decisiu aturant un penal a Escudero i ja a les acaballes Adroher ha completat la seva maneta particular amb el sisè i el setè gol, -el darrer de falta directa- deixant d'aquesta manera tres punts vitals pel Reus abans de jugar-se l'accés a la 'final four' de la Lliga Europea a la pista del Benfica.