Mundial
Esports 23/06/2015

Jordi Adroher brilla en el tràmit d'Espanya contra Holanda (12-0)

El rival dels homes de Quim Paüls a quarts de final del Mundial d'hoquei patins serà Moçambic, que ha perdut per la mínima contra Argentina per culpa d'un gol del blaugrana Lucas Ordóñez

Jordi Graell
Els jugadors de la selecció espanyola / RFEP

BarcelonaLa selecció espanyola d'hoquei patins ha apallissat Holanda per 12-0 en la tercera i última jornada de la fase de grups del Mundial que s'està disputant a la localitat francesa de La Roche-sur-Yon. Els homes de Quim Paüls, ja classificats com a primers del grup A, han solventat sense problemes un partit sense història ja a la primera part, que ha acabat amb un clar 4-0 gràcies a un doblet de Jordi Adroher i les dianes de Marc Gual i Josep Lamas de penal. Al segon temps, tot i que Jordi Bargalló ha enviat un penal al travesser, els gols s'han anat succeint a la porteria holandesa destacant els 'hat trick' de Pedro Gil i Adroher, que ha acabat culminant un repòquer. També han anotat Edu Lamas i Ton Baliu.

Després d'una nova jornada de descans aquest dimecres, Espanya afrontarà dijous els quarts de final contra Moçambic (16 h, Teledeporte), que ha quedat segona del grup B en perdre per 5-4 contra Argentina, que s'ha adjudicat el liderat. Malgrat que el combinat africà s'ha avançat per 0-2 i ha arribat a igualar un 4-2 després d'un 'hat trick' de Carlos Nicolía en qüestió de pocs segons, finalment el blaugrana Lucas Ordóñez ha decantat la balança amb una gran acció individual dins l'àrea. Pel que fa al grup C, Alemanya s'ha fet amb la segona posició després de golejar Àustria per 7-2.