OK Lliga
Esports 26/03/2011

El Coinasa Liceo derrota l'Igualada i es manté a dos punts del líder de l'OK Lliga (3-1)

El Barça ha estat l'únic equip que ha guanyat amb solvència, ja que la resta de partits d'aquest dissabte no s'han decidit fins a l'últim minut de l'enfrontament

Jordi Bargalló. del Liceo, autor de dos gols

BarcelonaEl Coinasa Liceo es manté a dos punts del líder de l'OK Lliga, el Reus, després de derrotar l'Igualada en la 21a jornada de lliga (3-1). Malgrat que els visitants han aconseguit avançar-se al marcador, a la primera part, per mitjà de Pelicano, els locals han donat la volta al marcador. Bargalló, en dues ocasions, i Lamas, han donat la victòria als gallecs.

La 21a jornada de lliga, disputada principalment aquest dissabte, també ens ha deixat la victòria contundent del Barça Sorli Discau contra el Moritz Vendrell (6-0). Ha estat la més clara, ja que els altres marcadors han estat molt ajustats i han tingut emoció fins a l'últim minut.

És el cas de la victòria del Tenerife contra el Noia Freixenet, per un ajustat 4-3. Els visitants han aconseguit retallar distàncies a l'últim minut, però ja no han tingut temps d'empatar el partit. D'altra banda, el Voltregà ha superat el Vilanova (5-3) en un partit amb alternança al marcador i que els locals han decantat al seu favor als minuts finals.

El Lloret ha estat l'únic equip que ha guanyat a domicili aquest dissabte, després d'imposar-se per 3-4 a la pista d'un Vic que no ha pogut empatar el partit tot i llançar-se a l'atac els últims 5 minuts.

Aquest diumenge es completa la jornada amb el partit entre el GEiEG i l'Alcoi (12.30).