Hoquei Patins
Esports 03/11/2011

El Liceo no jugarà dissabte la Supercopa d'Europa contra el Benfica

L'equip gallec ha pres aquesta decisió perquè no està d'acord amb què la final es jugui a la localitat portuguesa de Viana do Castelo, perquè entén que beneficia al conjunt portuguès

Ara
1 min

BarcelonaSegons avança el portal web solohockey.net, el Liceo ha decidit no presentar-se dissabte al partit de Supercopa d'Europa contra el Benfica, perquè no està d'acord amb el lloc i data triats pel Comitè Europeu (CERH) per jugar aquest partit.

"Segons el reglament de la competició, la seu no pot ser a cap dels països d'un dels finalistes", expliquen des del club gallec. I és que el partit es juga a la localitat portuguesa Viana do Castelo, una situació que podria beneficiar el Benfica. "Haguéssim acceptat si ens paguen el desplaçament i canvien la data, perquè és molt dolenta per a nosaltres", asseguren.

Des del club portuguès, no tenen constància que el Liceo no tingui intenció de presentar-se al partit i argumenten que la data i el lloc se saben des del juliol. "Tot està tancat amb la televisió i no hi ha marge per canviar de data ara".

stats