HOQUEI PATINS
Esports 13/09/2015

El Moritz Vendrell supera el Barça Lassa a la final de la Lliga Catalana (8-9)

El partit s'ha decidit a la tanda de faltes directes (2-1 per als del Baix Penedès)

Els jugadors del Moritz Vendrell celebren el títol de la Lliga catalana / CE VENDRELL

BarcelonaEl Moritz Vendrell ha superat el Barça Lassa d'hoquei patins i és el nou campió de la Lliga Catalana (8-9). Els del Baix Penedès han aconseguit guanyar la final de la competició a Sant Sadurní, que s'ha decidit a la tanda de faltes directes després d'empatar en el temps reglamentari i a la pròrroga. L'inici del partit ha estat marcat per la falta de forces dels dos equips després de disputar la final tot just 12 hores després de les semifinals.

Després d'un bon inici dels campions, l'equip de Ricard Muñoz ha sortit en tromba al segon període i en tres minuts ha capgirat el marcador i s'ha col·locat amb un 4 a 2 favorable. Els quatre gols d'Eloi Mitjans en el tram final del xoc no han pogut evitar la desfeta dels barcelonins, que sí que han aconseguit forçar la pròrroga i la tanda de faltes directes. El Vendrell, més encertat, ha sigut l'equip que s'ha endut el triomf i el títol.