Hoquei Patins
Esports 18/05/2011

El Noia domina tot el partit però es deixa pispar la victòria al final pel Liceo i queda eliminat (4-7)

Els penedesencs ha començat guanyant per 2-0 i amb 3-2 els han anul·lat un gol legal, però just al final els gallecs s'han posat al davant per primer cop i han fet valer la seva qualitat per acabar de rematar el partit

Albert Solé
Un moment del partit entre el Noia Freixenet i el Liceo.

BarcelonaEl Noia Freixenent ha quedat eliminat de la final a 8 de la Copa d'Europa a mans d'un Liceo que no ha sigut superior, però que ha sigut més llest en els minuts finals i s'ha endut la victòria. Els penedesencs ha dominat quasi tot el partit i la majoria del temps han anat per sobre del marcador, però la qualitat dels gallecs, en especial del seu capità, el català Jordi Bargalló, han servit per capgirar el resultat en el moment clau.

El Noia ha començat guanyant amb un clar 2-0, però just abans del descans el Liceo ha aconseguit igualar el marcador. En la represa el partit ha sigut una constant, s'avançaven els catalans, i els gallecs empataven tot seguit. En aquest moment, però, hi ha hagut la jugada polèmica del partit, quan amb 3-2 al marcador a favor del Noia, Del Amor ha marcar un gol legal que els àrbitres han anul·lat sense cap raó aparent. Amb el 4-4 el Liceo ha aconseguit avançar-se per primer cop al marcador, un fet que ha suposat un cop massa dur pel Noia, que havia sigut millor fins al moment, i ja no ha reaccionat fins al 4-7 final.