Hoquei patins
Esports 03/03/2012

El Noia Freixenet derrota el Liceo i es classifica per la final de la Copa (4-2)

El conjunt de Sant Sadurní ha donat la volta al gol inicial de Josep Lamas, i a la segona part s'han imposat amb els gols de Feixas (2), Del Amor i Francesc Bargalló

M. Molina
2 min
Antonio Sero i Francesc Bargalló s'abracen després d'un dels gols

BarcelonaEl Noia Freixenet s'ha classificat aquest dissabte per la final de la Copa del Rei després de derrotar el Coinasa Liceo (4-2). Els de Sant Sadurní han donat la volta al gol inicial de Josep Lamas i, al segon temps, s'han imposat gràcies als gols de Feixas (2), Del Amor i Francesc Bargalló. Jordi Bargalló, capità dels gallecs, ha tancat el marcador a falta de 10 segons per acabar l'enfrontament.

Tot i la diferència al marcador, el partit ha estat força igualat, i al primer temps només s'ha decantat a favor dels gallecs gràcies a un gol de Josep Lamas a les acaballes dels 25 primers minuts.

A la represa el partit ha mantingut la mateixa igualtat, i després d'un penal que no ha pogut transformar en gol el Coinasa Liceo, el Noia Freixenet n'ha disposat d'un al seu favor. I aquest sí que l'ha transformat el conjunt de Sant Sadurní, que posava la igualada a l'electrònic amb la diana de Joan Feixas.

Amb empat al marcador, els catalans s'han sentit una mica més còmodes i han aprofitat els espais que el Liceo deixava al darrera per fer mal al contraatac. I a l'equador de la segona meitat, Jordi Bargalló ha donat la volta al marcador amb el 2-1.

Els gallecs ho han intentat, però no han pogut superar la defensa del Noia ni tampoc el seu porter, Puigbí, que ha estat un dels protagonistes del partit –aturant dos penals i una falta directa–.

A les acaballes, el Liceo ha buscat l'empat a la desesperada, i això ho ha aprofitat el Noia per anotar dos gols (Del Amor i Feixas) i sentenciar el partit. Només Jordi Bargalló, a falta de 10 segons, ha pogut maquillar el resultat.

Amb aquesta victòria, el Noia s'ha classificat per la final de la Copa del Rei, on no hi arribava des del 2008 –quan va superar el Vic a la tanda de penals–. El rival dels de Sant Sadurní sortirà de la segona semifinal, que enfronta el Barça i el Vilanova.

stats