hoquei patins
Esports 02/04/2011

Arriba l'hora dels nervis a l'OK Lliga

A falta de cinc jornades pel final, els dos equips capdavanters (Reus i Liceo) juguen a la pista de dos conjunts de la zona baixa (Lloret i Blanes, respectivament)

Martí Molina
2 min
El Barça Sorli Discau s'enfrontarà al Vilanova.

BarcelonaNomés falten cinc jornades per acabar la competició, i aquest dissabte es completat la totalitat de la 22a. Un dia on els dos equips capdavanters tenen visites trampa, a equips de la zona baixa i per tant necessitats de punts; i on també es viurà tot un clàssic de la lliga: el Vic-Barça (19.30).

Els osonencs, que ocupen la quarta plaça de la competició, són conscients que gairebé no tenen opcions reals de lluitar per la lliga, i que el seu objectiu és classificar-se per la Final a 8 de la Copa d'Europa. Però no per això deixaran de lluitar davant un Barça que molt probablement no podrà revalidar el campionat.

A més, aquest serà el primer de dos partits de vertigen pel Roncato Vic, ja que a la jornada següent s'enfrontarà al Tecnol Reus, líder de l'OK Lliga.

Mentrestant, aquest dissabte els del Baix Camp visitaran la pista del Lloret, un conjunt amb urgències però que va agafar una bona dosi d'aire i moral guanyant a l'Olímpic de Vic. Un enfrontament que es disputarà a 2/4 de 8; a la mateixa hora que el Noia rebrà el GEiEG.

D'altra banda, el Coinasa Liceo -segon a la taula- juga a la pista del Blanes (20 h), un dels rivals més en forma dels últims partits i que tindrà l'avantatge de poder comptar amb el suport del públic, en un dels pavellons més difícils de la Lliga.

També serà interessant el partit entre l'Alcoi i el Voltregà (19.45), ja que enfrontarà dos conjunts que lluiten per escapar de la zona de perill. L'Igualada rebrà la visita del Tenerife (20.30), que necessita una nova victòria que l'acosti encara més a la salvació.

La jornada l'encetarà a les 6 de la tarda el partit entre el Moritz Vendrell i el Club Patí Vilanova, dos equips de la zona mitja de la taula.

stats