Hoquei patins
Esports 12/03/2011

El Noia Freixenet guanya el líder de l'OK Lliga per segona setmana consecutiva

Després de derrotar el Reus i fer perdre el lideratge als del Baix Camp, el Noia els ha tornat el favor derrotant el Liceo a Sant Sadurní

Martí Molina
1 min
Els quatre jugadors de camp del Tecnol Reus Deportiu s'abracen després d'arribar a la final cinc anys després.

BarcelonaEl Noia s'ha guanyat, en només dues jornades, el qualificatiu de "mata-líders". Si la setmana passada derrotava el Reus a domicili i feia que l'equip del Baix Camp perdés el lideratge, aquest dissabte s'ha imposat a la seva pista al Liceo (2-1). Un resultat que pot permetre al Reus recuperar el primer lloc a la lliga sempre que derroti l'Igualada aquest diumenge en l'últim partit de la 20a jornada.

No ha estat l'únic partit ajustat d'aquesta jornada. El Moritz Vendrell ha superat el Voltregà per 2-1, mentre que el Sather Blanes i el Roncato Vic han empatat a 2.

On sí que hi han hagut gols ha estat a Lloret, on el Barça Sorli Discau ha guanyat sense problemes a la pista del cuer per 0-6. De la mateixa manera que el Vilanova s'ha desfet del GEiEG (5-1), i l'Enile Pas Alcoi ha derrotat el Tenerife (7-2) en un enfrontament on tots els gols han arribat al segon temps.

stats