HOQUEI PATINS
Esports 11/04/2015

Un Pablo Álvarez majestuós deixa l'OK Lliga a tocar pel Barça (7-4)

El davanter argentí, que reapareixia després d'un mes lesionat, ha anotat cinc dels set gols del seu equip i que serveixen per deixar el Liceo a vuit punts a només tres jornades pel final del campionat

Jordi Graell
El Barça d'hoquei patins ha superat el Liceo / TWITTER @FCBhoquei

BarcelonaEl Barça ha deixat l'OK Lliga vista per sentència després de superar el Liceo per 7-4, amb Pablo Álvarez brillant amb llum pròpia amb cinc gols. D'aquesta manera, els homes de Ricard Muñoz avantatgen els gallecs en vuit punts quan només queden tres jornades pel final del campionat. L'inici frenètic del partit ha tingut un clar protagonista, Pablo Álvarez. El davanter argentí - que reapareixia després d'un mes de baixa per lesió- ha anotat dos gols de manera consecutiva, el primer aprofitant un refús del seu compatriota Valentín Grimalt a xut de Marc Gual i el segon culminant tot sol un contraatac. El mateix Álvarez, però, ha comès un penal que ha significat el 2-1, ja que Aitor Egurrola s'ha empassat el llançament de Toni Pérez. El Barça, amb el marcador a favor, ha allargat les possessions per controlar el partit i a més s'ha trobat amb el 3-1 en una bona mitja volta de Pablo Álvarez en què Grimalt no ha estat gaire encertat.

Els gallecs, però, no s'han donat per vençuts i abans del descans han sacsejat un matx adormit obtenint com a recompensa l'empat gràcies a un gran gol de Jordi Bargalló i una diana d'Oriol Vives. De fet, a l'inici del segon temps els de Carlos Gil s'han mostrat superiors i han tingut opcions per capgirar el marcador, però un gol polèmic de Pablo Álvarez ha fet perdre els nervis als gallecs, que han vist com Jordi Bargalló veia una targeta blava per protestar i com arran d'això Pablo Álvarez anotava el seu cinquè gol de falta directa per la desena falta visitant. Pau Bargalló ha reduït distàncies amb un xut creuat pel primer pal que un també poc inspirat Egurrola no ha estat capaç d'aturar. Josep Lamas ha tingut l'opció de restablir les taules de falta directa, però ha enviat el llançament a fora i en canvi poc després Marc Torra -que com Raúl Marín no havia jugat cap minut al primer temps- no ha perdonat en una directa anotant el 6-4 després que Jordi Bargalló veiés una nova blava per protestar. El mateix Torra ha sentenciat amb el 7-4 definitiu amb un gol afortunat, ja que tot i que semblava que Grimalt li havia aturat el xut, finalment se li ha escapat la bola per sota les cames cap al fons de la xarxa. Tot i que els dos equips han disposat d'una falta directa més cadascú, el marcador ja no s'ha mogut més, ja que Pau Bargalló ha vist com Egurrola li aturava el llançament i Marín l'enviava a fora.