Copa CERS
Esports 25/04/2015

El Reus es planta a la final de la Copa de la CERS amb golejada contra el Barcelos (1-6)

Els d'Alejandro Domínguez han sabut sobreposar-se amb eficàcia a la duresa portuguesa i jugaran la final contra l'Sporting

Jordi Graell
El Reus jugarà la final de la Copa CERS

IgualadaEl Reus Deportiu és el primer finalista de la Copa de la CERS després d'imposar-se per 1-6 al Barcelos en les semifinals que s'estant disputant al Pavelló de les Comes d'Igualada. Els homes d'Alejandro Domínguez, després d'avisar en la primera acció del partit amb una bola al pal de Marc Coy, s'han avançat al minut 7 gràcies a una gran centrada de Xavi Rubio que Matías Platero només ha hagut d'acompanyar amb l'estic al segon pal.

Els portuguesos, que s'han mostrat durs durant tot l'enfrontament -han acabat arribant a les trenta faltes d'equip- han reaccionat gràcies a una blava a Marc Coy, tot i que Luis Querido ha enviat la falta directa corresponent al travesser i el seu equip no ha aprofitat la superioritat numèrica. Quan semblava que el Barcelos estava més a prop de l'empat, topant amb el pal en un llançament de Zé Pedro, Xavi Costa ha aprofitat una passada interior per augmentar l'avantatge. A continuació el Reus ha buscat amb insistència el tercer gol abans del descans per deixar tocat el seu rival, però Coy ha vist com Ricardo Silva li aturava una falta directa, així com Platero ha topat amb el travesser i Costa ha perdonat en un clar u contra u.

El Reus eixampla la ferida i mal perdre portuguès al final

Els dos equips s'anaven carregant de faltes i a l'inici del segon temps els de Paulo Freitas han tingut l'opció de reduir distàncies, però un immens Roger Molina ha aturat una falta directa a Zé Pedro. En canvi, els de Domínguez, que han allargat les possessions per deixar passar el temps, han sentenciat el matx en qüestió d'un minut, ja que Rubio ha anotat el 0-3 amb un gran xut exterior i Coy ha fet pujar el quart gol amb una directa per blava a Pedro Mendes.

Malgrat que el conjunt lusità ha aconseguit fnalment anotar en l'enèsim xut exterior de Querido poc després que Marc Ollé errés una falta directa, el Reus ha anotat l'1-5 definitiu mitjançant de nou Coy, en aprofitar el refús d'una directa errada per ell mateix. Molina, un dels més destacats del conjunt del Baix Camp, s'ha tornat a lluir en una falta directa que ha aturat a Joao Candeias i Platero, en la 25a falta dels portuguesos, ha vist com de nou Silva ha aturat una directa, així com Joan Salvat en la 30a falta portuguesa. Després d'aquesta acció, el porter del Barcelos, Ricardo Silva, ha estat expulsat per un cop d'estic i els aficionats portuguesos han respost llançant objectes a la pista. Finalment s'ha reprès el joc amb Joao Pereira, el porter suplent portuguès, sota pals i un llançament de penal que ha transformat Salvat. Un cop finalitzat, Luis Querido també ha vist una vermella. El rival del Reus Deportiu serà l'Sporting de Lisboa.