Hoquei Patins
Esports 11/02/2011

El Reus pateix més del previst per superar, a casa, el Vilanova (5-3) i continua líder en solitari

Els del Baix Camp han marxat al vestidor amb 3-0 però els del Garraf han pogut posar-se a només un gol a 2 minuts del final. Marín ha anotat 4 dianes

BarcelonaEl Reus s'ha imposat al Vilanova en un partit que els del Baix Camp han patit en excés al segon temps, després de marxar al descans amb un avantatge de 3-0. Marín, que ha anotat quatre gols, ha estat l'home decisiu en la victòria dels líders de l'OK Lliga.

Els reusencs han dominat a la primera part i han aconseguit demostrar aquesta superioritat al marcador gràcies als gols de Marín (2) i Casanovas. Però al segon temps els locals s'han confiat, i els del Garraf han aconseguit retallar distàncies gràcies als gols de Jordi Creus i Bartrés, quan només faltaven 10 minuts pel final.

Els visitants han buscat amb insistència el gol de l'empat, però qui ha anotat un nou gol ha estat Marín, que ha situat el 4-2 a falta de 5 minuts. Semblava un cop d'autoritat del líder, però Jordi Creus ha aconseguit el 4-3 quan només faltaven 2 minuts.

El Vilanova ha pogut empatar amb una falta directa, però Trabal ha pogut desviar el llançament. En canvi, sí que ha anotat de falta el Reus, per mitjà de Marín, situant el 5-3 definitiu.

Amb aquest resultat el Tecnol Reus continua una setmana més com a líder en solitari de l'OK Lliga, mentre el Vilanova es mantindrà a la 6a posició.

Blanes 3 – Igualada 2

El Blanes s'ha acabat imposant a l'Igualada en un partit que semblava dominat pels locals però que no han certificat la victòria fins al final del temps reglamentari.

Armengol, amb dues dianes, ha situat el 2-0 amb el que s'ha arribat al descans. Al segon temps, Armengol ha anotat el seu tercer gol de la jornada, mentre Torner ha retallat distàncies. I quan faltaven 6 minuts pel final del partit, Formatjé ha anotat el 3 a 2.

L'Igualada ha intentat, fins l'últim instant, anotar el gol de l'empat, però tot i jugar els últims minuts amb superioritat numèrica, el 3 a 2 ha estat definitiu.

Amb aquest resultat, el Blanes es confirma a la zona mitja de la classificació, mentre l'Igualada s'allunya de la 3a plaça.