Copa d'Europa
Esports 20/05/2011

El Reus Deportiu es classifica per la final de la Copa d'Europa amb un gol a 25 segons pel final

Els reusencs ha patit durant tot el partit, han anat sempre per darrere del Candelaria el marcador, però no han perdut la fe. Aquest dissabte (20h) buscarà la 8a Copa d'Europa de la història

Albert Solé
El 'Negro' Páez celebra el primer gol del Reus contra el Candelaria.

BarcelonaL'únic representant català de les semifinals de la Final a 8 de la Copa d'Europa, el Reus Deportiu, ha patit com mai, però no s'ha donat mai per vençut i al final s'ha classificat per la gran final de demà (20h) a Andorra la Vella, amb un gol miraculós de Jordi Molet a falta de 25 segons per final dels 50 minuts.

El Candelaria portuguès, l'equip revelació de la competició, ha sigut un os dur de rosegar pels reusencs ja que en dues ocasions s'han avançat al marcador (0-1 i 1-2), l'últim gol a pocs minuts pel descans. Però el Reus ha aconseguit empatar tot just començar la segona part amb un gol de Marc Gual. El 2-2 s'ha mantingut durant gran part de la segona meitat tot i que el Reus ha tingut alguna falta directa per decantar la balança. Fins que ha arribat l'últim minut del partit, quan la pròrroga semblava l'única sortida, i Jordi Molet ha marcat un gol que pot ser històric.

El rival a la final d'Andorra serà el Liceo, que es va desfer del Porto després d'una semifinal sense fi. El partit va finalitzar amb empat a tres gols, i després de dues pròrrogues va caldre decidir el partit des de el punt de penal. El Liceo, que va guanyar la competició per darrer cop el 2003, és també el gran rival del Reus en la llutia pel títol de l'OK Lliga, que es decideix aquest proper dijous.