OK Lliga
Esports 06/03/2013

Ricard Muñoz: “Hem de treballar més units que mai”

L'entrenador ha agafat aquest dimecres les regnes del Barça d'hoquei patins en substitució de Gaby Cairo

Ara
1 min
Ricard Muñoz

BarcelonaRicard Muñoz ha agafat aquest dimecres les regnes del Barça d'hoquei patins en substitució de Gaby Cairo. El fins llavors segon del tècnic argentí ha reconegut que es tracta "d'una situació complicada" i que té "sentiments contradictoris", però ha assegurat que el grup ho té clar: "L'equip és conscient, hem de treballar més units que mai per tirar-ho endavant".

En declaracions a Barça TV, Muñoz ha reconegut que el Barça ha tingut "una trajectòria irregular" i el mateix temps assenyalava la missió prioritària: "Tenim la Lliga molt complicada, no hem guanyat la Copa i hi ha el repte de la Lliga de Campions". "L'única consigna és treballar el dia a dia, l'objectiu immediat ens ha de portar a ser competitius en les competicions que queden", afegia.

El nou primer entrenador blaugrana s'estrenarà aquest divendres contra el Calafell al Palau (21h, Barça TV). "Tot ha anat molt ràpid. No ens ha donat temps per pair-ho i el que hem de fer ara és treballar. Venim de la decepció de la Copa, però aquest dia a dia que dèiem passa pel Calafell. Per redreçar la situació no ens podem permetre de no sumar els tres punts", apunta.

stats