Hoquei patins
Esports 21/01/2011

Tres equips catalans busquen un lloc en quarts de final de la Copa CERS

Lloret, Vilanova i Igualada juguen aquest diumenge els partits d'anada dels vuitens de final de la competició europea

Redacció
1 min

BarcelonaTres equips catalans buscaran a partir de demà un lloc en els quarts de final de la Copa CERS d'hoquei sobre patins, en els partits d'anada de vuitens.

El Tenerife s'enfrontarà al Lloret en un apassionant duel entre dos dels equips que pitjor ho estan passant en l'OK Lliga espanyola. Els dos conjunts buscaran estar en la cita continental per salvar la temporada, en una eliminatòria molt oberta.

El Vilanova, que segueix realitzant una bona campanya a la lliga, viatjarà a la pista italiana de l'incansable Seregno, un equip habitual en aquestes rondes de la competició i que pot donar un disgust, encara que sempre comporta un petit avantatge jugar la tornada a casa.

Finalment, la representació catalana es tanca amb l'Igualada, fluix de moral després de no ficar-se en la fase final de la Copa del Rei, i amb greus problemes econòmics.

L'equip català rebrà en el seu pavelló de Les Comes al dur Oliveirense portuguès, un conjunt molt complicat amb el qual els igualadins s'han conjurat per seguir somiant amb un títol que encara no està en la seva històrica vitrina de triomfs.

stats