Hoquei Patins
Esports 08/05/2011

El Vilanova no té res a fer contra un Benfica superior i perd la final de la Copa de la CERS (4-6)

Tot i jugar a casa, els vilanovins es van veure superats en tot moment, i Rafael amb quatre gols ha sigut el botxí

Albert Solé

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } A Vilanova hi havia molta expectació amb la disputa de la final de la Copa de la CERS al pavelló del Garraf, però el Benfica és un equip a dia d'avui tècnicament superior, i ho ha demostrat en tot moment. Els portuguesos han tingut el marcador sempre a favor, i cada cop que els de Josep Lluís del Rio s'han apropat a un gol de diferència, el Benfica de seguida ha tornat a ampliar l'avantatge.

Fins al descans el partit ha sigut relativament igualat, amb moltes ocasions per les dues bandes, però els portuguesos han sigut molt més efectius. A més, quan la primera meitat ja agonitzava, l'1-3 de Rafael –un malson per al Patí Vilanova avui– ha sigut un cop molt dur.

La represa ha començat amb l'esperançador gol de Rocasalbas, el capità i ànima del Vilanova, però ha aparegut un altre cop Rafael que amb dos gols consecutius ha enviat el fer punyetes les il·lusions dels vilanovins amb un 2-5 quasi irremuntable.

En els últims minuts el Vilanova s'hi ha deixat l'ànima, però el Benfica sempre ha mantingut els dos gols de diferència, per acabar celebrar el títol sobre la pista i provocant a l'afició local, que va respondre enfadada amb crits cap als jugadors portuguesos.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Vilanova 4 - Benfica 6

CP Vilanova: Gil, Bartres, Ferrer, Galan, Rocasalvas. També han jugat Creus, Bartres, Marc Roca.

Benfica: Silva, Rodrigues, Viana, Abalos i Neves. També han jugat Rafael, Pereira, Caios.

Gols: 0-1 Rodrigues. 0-2 Rafael. 1-2 Ferrer. 1-3 Rafael. / 2-3 Rocasalbas. 2-4 Rafael. 2-5 Rafael. 3-5 Galán. 3-6 Viana. 4-6 Ferrer.