HOQUEI PATINS
Esports 10/06/2012

El Voltregà supera l'Enrile PAS Alcoi (3-5) i aconsegueix la permanència

Triomfs del Sather Blanes, el Moritz Vendrell, el Vilanova Mopesa, el Tecnol Reus Deportiu i el Barça en la penúltima jornada de l'OK Lliga

Ara
1 min

BarcelonaEl Club Patí Voltregà ha aconseguit superar l'Enrile PAS Alcoi (3-5) en la penúltima jornada de l'OK Lliga i ha certificat així la permanència a la màxima categoria. Albert Grau ha obert el marcador a favor del Voltregà (0-1), però l'Alcoi ha marcat dos gols per col·locar-se per primer cop per davant en el marcador. Abans del descans Juli Aguita feia el 2-2.

Després del pas pels vestidors, Albert Grau ha tornat a avançar el Voltregà, però l'Alcoi ha reaccionat tornant a col·locar la igualada al marcador. Al final però, els visitants han posat una marxa més i Juli Anguita i Jaume Molas han establert el 3-5 final.

En els altres partits d'aquest diumenge al matí, el Sather Blanes ha superat el Noia Freixenet (4-0), el Vilanova Mopesa ha guanyat amb claredat el Calafaell Tot l'any (7-1) i el Barça, que ha rebut la Copa de campió de l'OK Lliga, ha superat el Coinasa Liceo (4-3).

També triomfs visitants del Moritz Vendrell a la pista del Roncato Club Patí Vic (3-7) i del Tecnol Reus Deportiu al pavelló del Club Patí Monjos (4-7).

La jornada la tancarà aquest dilluns l'Igualada, Grupo Maestre SHUM (21 hores, Esport3 i Teledeporte).

stats